Lägg till

Kärlek från mig<3


Jag har funderat mer på vilka mina förebilder är och har kommit fram till att jag beundrar många i min omgivning.

<3

Mamma – Ödmjukhet. Du sätter andra människor framför dig själv och erkänner alltid att du har fel även när du inte har det. Du har en enorm godhet inom dig och hamnar sällan i bråk med folk. Om du hamnar i bråk vågar jag säga att det aldrig är ditt fel.

 

Pappa – Självrespekt. Du står för vad du tycker och låter aldrig någon trycka ner dig. Ärlighet är en av dina styrkor. Du har alltid en väldigt stark åsikt som du håller fast vid i alla lägen. Du avskyr orättvisor vilket visar att du verkligen bryr dig om människor.

 

Annica – Kärleksfullhet. Du är den kärleksfullaste personen jag vet. Det finns ingen som älskar mig så mycket och villkorslöst som du. Det känns ibland som att jag får mer kärlek än vad jag förtjänar. Du betyder otroligt mycket för mig.

 

Anette – Karisma. Du är bra på att uttrycka dig, även när det gäller känslor, vilket är imponerande eftersom de inte är logiska. Du beskriver saker så bra att jag kan känna dem. Jag förstår dig alltid. Du är en väldigt stark människa som vågar både vara sårbar och erkänna dina fel.

 

Uno – Enkelhet. Du har verkligen en förmåga att leva i nuet. Du kan lätt skaka av dig saker som retat upp dig, förlåter människor och är lycklig efter det. Du ställer upp för dina vänner och vill inte göra någon besviken. Man blir väldigt lycklig av att inte ta för hårt på saker, därför vill jag också lära mig att bli mer sån.

 

Emelie L – Accepterande. Vi är ganska olika, men du respekterar mig alltid och vill vara min vän. Jag känner att du alltid tar mig och det jag säger på allvar och är öppen för mina åsikter. Det är en väldigt bra egenskap. Du är en väldigt bra kompis.

 

Mathias – Godhet. Du är en så gränslöst kärleksfull människa som är öppen för alla människor och miljöer och ser positivt på världen. Du är en stor förebild för mig. Jag är så glad att jag har fått lära känna dig. Du lyssnar alltid på mig och ger mig all den respekt som alla människor borde få och ge.

 

Johan – Trevlighet. Du är väldigt trevlig, vill väl och önskar en gott. Jag tycker att du är en jättebra kille. Det är lätt att förstå dig och jag gillar att höra dina åsikter. Människor, även jag trivs i din närvaro.

 

Familjen Risberg – Andlighet. Ni har visat mig en helt ny värld och sätt att tänka som är helt underbart. Det var genom er som jag fann Gud och det är en av de finaste gåvorna som jag någonsin har fått. Tack Mathias för att jag fick lyssna på Rob Bell. Jag känner mig alltid välkommen i erat hus och ni alla är väldigt fina människor.

 

Jens – Klokhet. Varje gång jag någonsin har behövt ett råd eller har hört dig prata om något viktigt så har dina ord varit så klockrent visa och insiktsfulla. Du är en oerhört smart person men inte bara det, du är också väldigt omtänksam och snäll. Jag trivs i ditt sällskap. Jag är även imponerad av hur hårt du jobbar med att nå dina drömmar.

 

Tommie – Coolhet. Jag har inte varit med dig så mycket men det intrycket jag har fått av dig är att du är coool! Du står för vad du tycker, är inte rädd för någonting och har bra (småskum) humor. Jag trivs med att vara med dig.

.

Jack – Räddare. Jag skrev inte om dig först för jag hade svårt att komma på något bra, vi har inte varit så mycket med varandra. Men jag minns en gång när jag var påväg hem och mådde skitkasst, jag tror att det var på grund av svartsjuka eller nåt. Men i alla fall så gick jag och pratade med dig och blev på mycket bättre humör. Då räddade du mig. Din flickvän, Kristina är en väldigt bra tjej också. Du har tur som har henne.

 

Merle – Charmighet. Du är alltid full av liv och är omtyckt av alla. Jag tycker att du utstrålar en självsäkerhet som få har. Du skrattar ofta och är absolut ingen stel person. Du är väldigt social och det är lätt att komma överens med dig. Det är lätt att förstå dig, hur du tänker och så du är väldigt smart.

 

My – Glädje. Du är en pålitlig och öppen människa. Du har funnits där för mig när ingen annan har det. Vi tycker ibland olika saker men kan respektera varandra ändå och vi kan verkligen skratta tillsammans. Det går inte att vara på dåligt humör när jag är med dig hur mycket strul jag än har i mitt liv.

 

My’s föräldrar – Tålamod. Japp, ni måste ha ett väldigt tålamod som står ut med mig och My dagarna i ända. Ni är roliga och lätta att prata med. Tack för att jag får sova över, följa med på resor och få en hemlagad hamburgare när jag kommer från tågstationen med ett brustet hjärta klockan tio på kvällen.

 

Igor – Omtänksamhet. Vi är olika men det gör ingenting för du accepterar mig som den jag är. När du gör saker för mig så kräver du ingenting tillbaka. Det känns som att jag kräver saker av dig hela tiden. Det känns dåligt. Säg bara till så ställer jag upp för dig, jag vill det. Du är en underbar vän som engagerar dig i mitt liv och visar att du bryr dig.

 

Anders R – Social. Du är alltid trevlig men har en stark självrespekt. Jag vet att du har ett gott hjärta. Det är lätt att prata med dig. Du har gett mig många roliga minnen och jag längtar till att du kommer tillbaka hit till Sverige. Jag tycker att du verkligen är ”en i gänget” och passar bra in här.

.

Anders S – Arbetssam. Du jobbar mycket och det är jag väldigt imponerad av. Jag skulle inte orka. Att lära sig att arbeta för att skaffa pengar är väldigt bra inför framtiden. Du verkar inte jobba ihjäl dig direkt och håller på med saker du tycker om. Jag gillar att prata med dig då och då, du är shysst.

 

Felix – Humor. Det är roligt att vara med dig. Du har en solklar karisma och kan säga sjukt roliga saker. Du är även bra på att berätta saker och det är kul att lyssna. Det är som en bra film, en flykt från verkligheten (verkligheten = alltså allt som jag grubblar på i vanliga fall). Jag kan inte komma ihåg att du har sagt nej när jag har frågat om vi ska vara med varandra.

.

Emelie P  Tuffhet. Du sticker ut från mägnden lite. Jag känner ingen annan som är som du. Dessutom är du shysst, livlig och glad.

.

Ida – Galenhet. Du är galen, men på ett bra sätt. Det går inte att ha tråkigt med dig. Du är rolig, shysst och självsäker. Och jo, jag tänkte retas lite med dig med det här färgvalet. ;)

 

Magnus – Unikhet. Gaaaaahh!! Magnus, du är en så skön kille. Du är helt annorlunda än alla jag känner och det tycker jag är någonting BRA! Du ska vara stolt över den du är. Du är väldigt social och det är lätt att prata och skoja med dig. Jag tycker alltid att det är kul att träffa på dig i skolan. Du tar fram mitt bästa jag. Faktiskt så gör du det! Jag tycker om dig.

 

Viktor – Pålitlighet. Du är en väldigt snäll kille och det märks att du vill göra allt som är rätt. Du bryr dig mycket om andra människor och har ett gott hjärta. Du har väldigt lite fördomar och vågar vara dig själv och stå för vad du tycker. När jag satt ensam i matsalen kom du och satte dig med mig. Tack för det. :)

-

Larsa – Respekt. Det är länge sedan vi riktigt pratade med varandra. Men jag tror att vi alltid kommer att känna varandra bra. Du fanns där för mig och pratade med mig när jag verkligen behövde en vän. Du är den första vuxna person som verkligen har tagit mig på allvar, litat på mig och visat mig respekt. Du avgjorde mycket vad det gäller min utveckling till att bli en starkare person. Tack!

 

Max – Samhörighet. Du har gett mig en sån otrolig trygghet så att jag verkligen kan vara mig själv när jag pratar med dig. Dessutom gillar vi att prata om samma saker, jag älskar våra diskussioner. Du gör dumma saker ibland, får konstiga humössvängningar och sviker mig. Men jag förstår alltid varför. Jag känner dig på djupet. Du har lärt mig saker och satt mina gränser på prov och det har väldigt nyttigt för mig att uppleva i längden.

.

Blondie och co.  Livsglädje. Ni är avslappnade, spralliga, självsäkra och vågar verkligen ha roligt. Jag gillar er allihop… så länge ni är snäll med syrran. ;)

.

Emma och Hanna  Öppenhet. Ni är verkligen underbara människor. Ni är alltid shyssta mot personer oavsett om ni känner dem bra eller inte. Det känns som att ni knappt har några fördomar alls. Jag är glad över att gå i samma klass som er.

.

Matilda – Företagsamhet. Du säger att du inte har någon hobby eller intresse men kom igen, det finns ju massor som du är bra på. Du har en fantastisk karisma och får smarta idéer. Du kan uttrycka dig skitbra både muntligt och skriftligt. Jag är stolt över att vara din barndomskompis. :)

.

Siw – Snällhet. Du är min favoritlärare. Du låter eleverna ta eget ansvar och jobba på det sättet som de klarar av bäst. Vi får bestämma mycket själva. Du är engagerad, trevlig och hjälpsam.

 

Om du inte står med så är det nog för att jag inte känner dig tillräckligt väl eller kommer på något att skriva. Men jag tror att det finns positiva saker att hitta hos alla människor. ^^

The Discussion

see what everyone is saying

  • Annica september 2nd, 2009 at 20:55 #1

    Jag tror faktiskt du har rätt, jag tror ingen kan älska dig mer än jag gör. Och jag litar på dig. Du är helt underbar, jag kan berätta allt för dig. Och jag behöver dig, du säger så kloka saker till mig när du tröstar mig. Och du vet verkligen hur man har roligt, dansa och sjunga fast ingen annan gör det. Det är inte många som vågar det. Kram din syrra Annica <3<3<3

  • Tommie september 3rd, 2009 at 10:56 #2

    Förvånade mig att jag kom med eftersom vi knappt vart med varandra. Träffas oftast bara på läger eller en kort stund på byn.

  • Max K september 3rd, 2009 at 21:57 #3

    haha jag ville ju ha ”självrespekt” eller ”självkontroll” eller ”självkänsla”, för DET, om något är VAD jag har LÄRT dig som du senare byggde vidare själv på !!! ;-D

  • Simple Jack september 3rd, 2009 at 23:21 #4

    Oj! Måste verkligen ha tagit tid att kommit på att skriva om alla människor ;O ;)

  • Simple Jack september 6th, 2009 at 21:05 #5

    Känns bra att ha den egenskapen att kunna prata med annat folk.
    Hoppas verkligen att jag får behålla det!
    Japp. Jag tycker Kristina är en helt underbar tjej och hoppas inte att
    jag mister henne!

  • Kristina september 12th, 2009 at 22:24 #6

    Nu blir man ju lite rörd :$
    Elin, du är en bra tjej du med!

  • Tommie september 13th, 2009 at 18:29 #7

    Det med Uno var ju klockrent =D. Precis vad jag skulle skrivit om han.

  • Viktor september 20th, 2009 at 23:02 #8

    Det var så lite så(alltså om matsalen)^^

  • Myp september 24th, 2009 at 11:35 #9

    naaaw! ;D sötunge! haha, ja, men du! vi har ju gjort ganska så mkt knäppa grejer oxå, eller hur? Puss & kram <3

Respond

get in on the action.

* Required

Random Posts Senaste kommentarer

  • GoldenTabs Says:

    qbjR9u https://goldentabs.com/...

  • mark56 Says:

    HLS233 http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com...

  • GoldenTabs Says:

    gKSnFA https://goldentabs.com/...

  • GoldenTabs Says:

    muQCAS https://goldentabs.com/...

  • GoldenTabs Says:

    jWnKzq https://goldentabs.com/...

  • GoldenTabs Says:

    rjwlsg https://goldentabs.com/...

  • David Says:

    Jag hoppas du fann din tjej! :) återigen, kikade lite på dina dikter. Dem var nice, kul att man spri...

  • Felix Says:

    Jag ser en bra far i Mathias och det gör mig insperarad till den dag jag kommer skaffa barn och bli ...

  • Felix Says:

    Elin har tappat mycket blod och håller har svimmat jag kommer sackna henne och hennes varma element....

  • my Says:

    den borde dua ha ngn gång ju:D...

Etikettmoln

Dikter

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu